Descargar EBOOK Torres a la cuina: les millors receptes del programa autor JAVIER TORRES gratis online


Descargar EBOOK Torres a la cuina: les millors receptes del programa autor JAVIER TORRES gratis online Título Del Libro: Torres a la cuina: les millors receptes del programa
El autor del libro: JAVIER TORRES
El editor: ROSA DELS VENTS
ISBN 13: 9788416930227
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 310 Kb
Cargado: 1735 veces
Calificaciones del lector: 7.5
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:

Read full description of the books:El segon llibre deTorres a la cuina, el programa de cuina en el que el Sergio i el Javier Torres ens ofereixen cada dia els seus trucs i savis consells per menjar bé.

Plats per a tothom i per a qualsevol ocasió, perquè sempre hi ha un bon motiu per cuinar.

Cuinar i compartir ens fa més feliços

En aquest llibre descobriràs els secrets de la cuina dels germans Torres: senzilla, casolana i molt personal. Conté receptes a l'abast de tothom, preparades amb els millors productes i amanides amb el famós «toc» Torres, aquell detall sorprenent que reinventa la tradició i la converteix en una cosa molt especial.

De nou, aTorres a la cuinavolem recuperar el plaer de cuinar, per aquest motiu l'índex d'aquest llibre és també una declaració de principis:

El temps és or
Quant de temps cal per menjar bé? Si combines productes bons, tècniques senzilles i creativitat... menys estona del que t'imagines!

Cuinar en família
Cuinar és un plaer que ens agrada compartir amb les persones que estimem, tant hi fa si són nens o adults. La imaginació és fonamental per implicar tota la família... i encertar-la.

El autor es JAVIER TORRES escribió un interesante libro titulado Torres a la cuina: les millors receptes del programa. El libro de la publicó la editorial ROSA DELS VENTS, y en este momento por el libro de Torres a la cuina: les millors receptes del programa PDF ISBN (9788416930227) es necesario pagar 21.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Torres a la cuina: les millors receptes del programa EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JAVIER TORRES, que te pueden gustar, igual que el libro de Torres a la cuina: les millors receptes del programa EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Torres a la cuina: les millors receptes del programa EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Torres a la cuina: les millors receptes del programa PDF
Descargar en ERUB Torres a la cuina: les millors receptes del programa PDF
Descargar en DOC Torres a la cuina: les millors receptes del programa PDF
Descargar en TXT Torres a la cuina: les millors receptes del programa PDFReseñas de libro Torres a la cuina: les millors receptes del programa


Izan

Nuestro libro favorito

Laura

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin necesidad de registro

David

Fantástico libro!!!

Elena

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK Torres a la cuina: les millors receptes del programa autor JAVIER TORRES gratis online

PDF: torres-a-la-cuina-les-millors-receptes-del-programa.pdf Torres a la cuina: les millors receptes del programa PDF
ERUB: torres-a-la-cuina-les-millors-receptes-del-programa.epub Torres a la cuina: les millors receptes del programa ERUB
DOC: torres-a-la-cuina-les-millors-receptes-del-programa.doc Torres a la cuina: les millors receptes del programa DOC
TXT: torres-a-la-cuina-les-millors-receptes-del-programa.txt Torres a la cuina: les millors receptes del programa TXT