Descargar EBOOK Coques i pastissos autor XAVIER BARRIGA gratis online


Descargar EBOOK Coques i pastissos autor XAVIER BARRIGA gratis online Título Del Libro: Coques i pastissos
El autor del libro: XAVIER BARRIGA
El editor: GRIJALBO
ISBN 13: 9788415989806
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 13.20 Mb
Cargado: 1399 veces
Calificaciones del lector: 3.6
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No

Read full description of the books:Un nou llibre de Xavier Barriga per aprendre a preparar coques casolanes dolces i salades.
Després del pa, les magdalenes, les galetes i la brioixeria, arriben per fi les coques de Xavier Barriga. La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinària del Mediterrani. En aquest llibre trobaràs una gran varietat de coques classificades segons la seva textura: des de coques esponjoses, fullades, molt tendres i molt cruixents fins a coques de cullera i idees salades. També hi trobaràs un apartat amb coques típiques i tradicionals, aquelles que han conquerit des de sempre tots els paladars. I seguint l'estil de Xavier Barriga el llibre presenta també alguns capítols especials: idees per sorprendre els de casa, coques per a intolerants al gluten, la lactosa o els ous, a més a més d'un capítol dedicat a coques integrals i baixes en calories. I com sempre, trobaràs totes aquelles tècniques i trucs del mestre flequer Xavier Barriga que et permetran preparar una coca casolana sana i de qualitat, ja sigui dolça o salada, per sorprendre als teus cada dia.


El autor es XAVIER BARRIGA escribió un interesante libro titulado Coques i pastissos. El libro de la publicó la editorial GRIJALBO, y en este momento por el libro de Coques i pastissos PDF ISBN (9788415989806) es necesario pagar 19.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Coques i pastissos EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor XAVIER BARRIGA, que te pueden gustar, igual que el libro de Coques i pastissos EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Coques i pastissos EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Coques i pastissos PDF
Descargar en ERUB Coques i pastissos PDF
Descargar en DOC Coques i pastissos PDF
Descargar en TXT Coques i pastissos PDFReseñas de libro Coques i pastissos


Antonio

no ha gustado de este libro

Lucas

Un libro que ha gustado mucho!

Claudia

Un libro ordinario.

Raul

Leí todo el libro con una sonrisa tonta en la cara...En general, aconsejo a todos!

Daniela

Un libro que no deja tras de sí nada, ni los sentimientos, ni pensamientos
Añadir comentario
Descargar EBOOK Coques i pastissos autor XAVIER BARRIGA gratis online

PDF: coques-i-pastissos.pdf Coques i pastissos PDF
ERUB: coques-i-pastissos.epub Coques i pastissos ERUB
DOC: coques-i-pastissos.doc Coques i pastissos DOC
TXT: coques-i-pastissos.txt Coques i pastissos TXT